Εστιατόριο Du Sel
Αποτελεί το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου, και όσοι το επισκεφτούν έχουν τη δυνατότητα, να κάνουν ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων, με έμφαση στην ελληνική κουζίνα και με προϊόντα της Ηπείρου. Η λίστα των κρασιών αποτελείται από ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα και έμφαση στον αμπελώνα της Ηπείρου. Με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Ζουμπουρλή, δοκιμάστε πιάτα, όπως παραδοσιακή πέστροφα με καβουρδισμένα αμύγδαλα, γαρίδες σοτέ με σάλτσα ούζου και μαραθόριζα, μανούρι Ηπειρώτικο με μαριναρισμένα σύκα.