DulacSpaSocialMediaRes-10
DulacSpaSocialMediaRes-10

.

Σύγχρονο & αναζωογονητικό

Ανανεωμένο και φτιαγμένο για να προσφέρει απλόχερα ευεξία και χαλάρωση. Στα 700 τ.μ. φιλοξενούνται υψηλού επιπέδου θεραπείες με στόχο να αλλάξουν την αίσθηση του σώματος σας και την διάθεσή σας, μέσα σε λίγη ώρα. Στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα το φυσικό φως παίζει με τα νερά και η ευεξία απλώνεται σε όλο σας το σώμα. Καμπίνες θεραπειών, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι, προγράμματα baby swimming, όλα προσεκτικά μελετημένα για να σας μεταφέρουν κύματα ανανέωσης και ευεξίας.

Σύγχρονο & αναζωογονητικό

Ανανεωμένο και φτιαγμένο για να προσφέρει απλόχερα ευεξία και χαλάρωση. Στα 700 τ.μ. φιλοξενούνται υψηλού επιπέδου θεραπείες με στόχο να αλλάξουν την αίσθηση του σώματος σας και την διάθεσή σας, μέσα σε λίγη ώρα. Στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα το φυσικό φως παίζει με τα νερά και η ευεξία απλώνεται σε όλο σας το σώμα. Καμπίνες...

Φωτογραφίες

DulacSpaSm-1c
DulacSpaSm-1c
DulacSpaSm-2a
DulacSpaSm-2a
DulacSpaSocialMediaRes-36
DulacSpaSocialMediaRes-36
DulacSpaSocialMediaRes-9
DulacSpaSocialMediaRes-9
DulacSpaSm-1f
DulacSpaSm-1f
IMG_0063
IMG_0063

Spa Facilities

  • Χαμάμ 
  • Σάουνα 
  • Τζακούζι 
  • Μασάζ
  • Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα 

*Σημειώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 16 ετών.

*Ωρες Λειτουργίας από τις 13:00 -21:00 Τρίτη με Κυριακή. 

Spa Du Lac Giftcard

Κάντε ένα αξέχαστο δώρο στα πρόσωπα που αγαπάτε. Κάντε μία έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο και προσφέρετε του την προσωπική κάρτα SPA Du Lac giftcard!

Η απόκτησή της είναι πολύ απλή. Μπορείτε να αγοράσετε την SPA Du Lac giftcard από το ξενοδοχείο, ή να την παραγγείλετε τηλεφωνικά. Στην περίπτωση αυτή, η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης και η κάρτα φτάνει στο αγαπημένο σας πρόσωπο μέσω ταχυδρομείου.

Spa Therapies

Cinq Mondes, o επίσημος συνεργάτης του Spa du Lac, πρωτοπόρος σε προϊόντα spa στη Γαλλία.

Με έμπνευση αρχέγονων συνταγών ομορφιάς, η Cinq Mondes προσάρμοσε  στο Δυτικό κόσμο, τα πιο αποτελεσματικά και ευχάριστα τελετουργικά ευεξίας και ανανέωσης στον κόσμο.

Εμπεριέχοντας αυθεντικές προσαρμογές που προήλθαν από αρχέγονες παραδόσεις όπως το Ayurvedic Massage Ritual, το Oriental massage, αλλά και η Ταοϊστική περιποίηση προσώπου Ko-Bi-Do, συνθέτουν ένα αξέχαστο ταξίδι ευεξίας για τους απαιτητικούς λάτρεις του spa.

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Cinq Mondes ακολουθούν αυστηρά τα standard ποιότητας, τρέφοντας την επιδερμίδα με φυσικά και οργανικά συστατικά.

Λήψη αρχείου Spa Brochure

Δείτε Επίσης

Γαστρονομία

Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221 Ιωάννινα  • τηλ.: +30 26510 59100  •  φαξ: +30 26510 59200  •  e-mail: info@hoteldulac.gr

MHTE: 0622Κ015Α0140401 

Powered by Nelios.com