DuLac_Ioannina288333_result
DuLac_Ioannina288333_result

Υγιεινή και Ασφάλεια

Αγαπητοί επισκέπτες, 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία αναθεώρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Covid-19, από τις  06/11/21 ισχύουν τα παρακάτω: 
όλοι οι διαμένοντες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο, των παρακάτων εγγράφων, όπως αυτά προκύπτουν από το Άρθρο 9 και τις παραγράφους 2, 3 και 4.

1. πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή 
2. πιστοποιητικού νόσησης, ή
3. αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 - PCR (72 ωρών) ή rapid test (48 ωρών), 

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) 24 ωρών, σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.

Τα πιστοποιητικά, επιδεικνύονται είτε εκτυπωμένα από την ψηφιακή πλατφόρμα www.gov.gr είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του ατόμου, τα οποία ο αρμόδιος υπάλληλος σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 Covid Free GR με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου. 

Παράλληλα, στο Hotel du Lac, 

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αλλά και η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, αποτελούν για τη διοίκηση και το προσωπικό του Hotel du Lac, αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους, σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες αλλά και το προσωπικό μας, από την πρώτη ημέρα της υγειονομικής κρίσης, ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες.

Ειδικότερα:

  • Έχουμε αναπτύξει Σχέδιο Δράσης προληπτικών μέτρων.
  • Έχουμε ορίσει τον Υπεύθυνο Συντονιστή και τους επιμέρους Υπεύθυνους τμημάτων για την τήρηση των πρωτοκόλλων.
  • Έχουμε συνεργασία με ιατρό ο οποίος ενεργεί βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
  • Έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευση του προσωπικού ώστε κάθε μέλος να ενεργεί με βάση τις οδηγίες για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
  • Έχουμε θέσει σε ισχύ διαδικασίες και σχέδια δράσης αντιμετώπισης περιστατικού.
  • Ανανεώσαμε και εντατικοποιήσαμε τα προγράμματα Καθαρισμού και Απολύμανσης όλων των χώρων με βάση επικαιροποιημένα εσωτερικά πρωτόκολλα.
  • Αφαιρέσαμε όλα τα προϊόντα από τα mini bar για λόγους υγιεινής.
  • Επαναπρογραμματίσαμε τις ώρες υποδοχής ως εξής:

check-in: 15:00

check-out: 11:00

Με την εφαρμογή, όλων των παραπάνω, έχουμε ως στόχο, να εντοπίσουμε την ισορροπία, καθιστώντας το ξενοδοχείο φιλόξενο και χώρο δημιουργίας εμπειριών φιλοξενίας ενώ παράλληλα όλοι μας ακολουθούμε πιστά τα μέτρα προφύλαξης. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αποστειρωμένο από συναίσθημα περιβάλλον, αλλά μία εγκατάσταση στην οποία θα αισθάνεστε ασφαλείς και ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τη διαμονή σας.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου παραμένει σε συνεχή επαγρύπνηση, και σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμοδίους φορείς ώστε να ακολουθήσουμε στο ακέραιο κάθε οδηγία και επικαιροποίηση αυτής.

Κατά την επίσκεψη στο Hotel du Lac, το προσωπικό μας θα σας κατευθύνει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ θα είναι δίπλα σας για να συμβάλλει στην μετατροπή της διαμονής σας σε εμπειρία φιλοξενίας.

Καλή Διαμονή.

Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου 

    

Αγαπητοί επισκέπτες, 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία αναθεώρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Covid-19, από τις  06/11/21 ισχύουν τα παρακάτω: 
όλοι οι διαμένοντες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο, των παρακάτων εγγράφων, όπως αυτά προκύπτουν από το Άρθρο 9...

Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221 Ιωάννινα  • τηλ.: +30 26510 59100  •  φαξ: +30 26510 59200  •  e-mail: info@hoteldulac.gr

MHTE: 0622Κ015Α0140401 

Powered by Nelios.com